fbpx

Bosch Climate Partner

Bosch Climate partner

Som Bosch Climate partner lægger vi særlig vægt på, at vores håndværk er i højeste kvalitet. Det er Bosch, der stiller kravene til vores niveau, men vi forsøger naturligvis at gøre det endnu bedre.

Således er vi certificeret til at arbejde med gasfyr og varmepumper. Det betyder, at vi altid kan hjælpe dig med at få netop den energiløsning, der passer til dit hus og dit behov. Vi kender Bosch-produkterne ud og ind, så vi ved, at vi også altid kun arbejder med de bedste materialer. På den måde er du sikret den bedst mulige kvalitet.

En Bosch Climate partner er altid en installatør, der lever op til høje uddannelsesmæsseig krav, så han til enhver tid kan rådgive dig på et sagligt og håndværksmæssigt forsvarligt niveau. Installatøren og hans folk skal følge videreuddannelse og tekniske kurser hos Bosch for at beholde certificeringen. På den måde er du sikret, at vi altid er opdateret med den nyeste viden inden for alle energi- og varmesystemer.

Vi er som Bosch Climate partner også medlem af en garantiordning. Derfor er du sikret erstatning, hvis vi mod forventning skulle komme til at lave en fejl på dit varmeanlæg. Det skal du nu ikke regne med at få brug for, men det er da godt at vide.

Vi monterer naturligvis altid i henhold til gældende lovgivning, og i tilfælde, hvor Bosch stiller særlige krav, der overstiger lovgivningens krav, lever vi naturligvis op til dette.

Som Bosch Climate partner leverer vi altså altid VVS-arbejde i den bedste håndværksmæssige kvalitet – også når vi arbejder med andre produkter end Bosch.
Vores kunder fortjener det bedste – og kun det bedste. Det betaler sig i det lange løb.