fbpx

Energibesparende cases

Cases

På denne side finder du nogle af af de cases, som vi har udført for vores kunder. Se blandt andet hvordan en komplet løsning, med en hybridvarmpumpe kan komme til at fungere i en bolig, eller hvordan vi hjalp Gredstedbroskole med at blive mere energi- og miljøvenlige som en del af et projekt i samarbejde med Klima-, Energi og Forsyningsministeriet. 

Gredstedbro skole

Vi har leveret Smart-hybridvarme til bygningsopvarmning af Gredstedbro skole, som en del af et projekt under Klima-, Energi og Forsyningsministeriet.

Projektet har ved demonstration på et skoleanlæg i Esbjerg Kommune vist, at hybridvarmepumper ikke blot nedbringer energiregningen gennem effektivisering af energiforbruget. Hybridvarmepumper kan også levere et meget fleksibelt elforbrug og derved øge anvendelsen af grøn strøm og nedbringe anvendelse af gas til bygningsopvarmning.

I filmen til højre, kan I se vores montør Peter Wagner Holst fortælle om den løsning vi leverede til Gredstedbro skole.

Komplet løsning med hybrid

Se vores energikonsulent Peter Wagner Holst, fortælle om en komplet hybridvarmepumpe løsning. En hybridvarmepumpe kan være med til at sikre dit fremtidige boligprojekt, så du i den sidste ende sparer penge på din varmeregning.

Projekt for 42 selvstændige ejerboliger 

Vi har hjulpet ejerforeningen Nørrelundparken som er beliggende i udkanten af Ribe, med at blive mere energi effektive.
Fra idé til levering, har vi rådgivet og hjulpet hele ejerforeningen på 42 selvstændige boliger, med at få optimeret deres energiforbrug. Vi har haft fokus på både brugervenlighed og betjening, da beboerne ønskede et driftsikkert system.

Skal vi hjælpe dig med et stort projekt?

Indtast dit navn og telefonnummer ovre til højre. Så vil en af vores medarbejdere kontakte dig hurtigst muligt, indenfor vores normale åbningstider.

Din kommende partner

Har du planer om at investere i et større energi projekt? Uanset om det er renovering af et stort eksisterende kølesystem eller et kommende byggeprojekt, som der stadigvæk er på tegnebrættet. Så står vi klar til at hjælpe og rådgive, for at komme frem til den bedste løsning for netop jeres case.

Vi har altid kvalitet for øje, når vi arbejder på store cases. Vi ved også hvor vigtigt det er, at vores kunder laver en god investering og får en god, holdbar og fremtidssikret løsning. Så derfor tænker vi selvfølgelig også altid økonomi og forbrug ind, når vi planlægger store projekter for vores kunder.