fbpx

Gaskedler

Professionel rådgivning og montering af gaskedler

Det kan ofte godt betale sig at udskifte en gaskedel, hvis det er en gammel model som er installeret i din nuværende løsning. De nye kondenserende gaskedler, benytter sig af en bedre teknologi og udnytter derfor gassen meget mere effektivt end de ældre modeller af gaskedler.

Med vores mange års erfaring, står vi klar til at rådgive dig i forbindelse med køb og montering af en eller flere gaskedler. Vi har montører ansat, rundt omkring i hele Danmark, så vi har derfor mulighed for at hjælpe dig uanset din bopæl i landet.

Vi monterer og installerer følgende mærker indenfor gaskedler

På den følgende oversigt kan du se de mærker af gaskedler, som vi monterer og installerer ude hos vores kunder. Vi benytter os kun af anerkendte og godkendte leverandører, så vi ved at kvaliteten altid er i top på vores produkter.

Har du spørgsmål? Eller er du i tvivl om hvilken gaskedel du skal vælge? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

 

  Luft/Luft Luft/Vand Væske/Vand
Bosch.dk X X X
Viessmann.dk X X X
Vaillant.dk X X X

 

Få personlig rådgivning om gaskedler

Indtast dit navn og telefonnummer ovre til højre. Så vil en af vores eksperter indenfor gaskedler, kontakte dig hurtigst muligt, indenfor vores normale åbningstider.

Eftersyn af gaskedler

Det er vigtigt at gaskedler løbende får lavet et mindre ‘serviceeftersyn’. Gerne hvert andet år. Dette skal være med til at sikre, at der ikke pludselig opstår problemer med gaskedlen.

Har du en gaskedel som du gerne vil have os til at kigge på, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi tale om levetiden for din eksisterende løsning, samt hvordan en fremtidig løsning eventuel vil kunne komme til at se ud. Både økonomisk og visuelt.