fbpx

Kølepumper

Montering af kølepumper til private og erhverv

Vi har igennem årene leveret mange forskellige kølepumper og kølesystemer til vores kunder. Vi leverer klimaløsninger til både private og erhverv. Vores erfaring og arbejdsområder dækker alt, lige fra private boliger til store lagerhaller og eksempelvis kontorbygninger.

Vi rådgiver og vejleder igennem hele processen, og hvis det er nødvendigt – så har vi også VVS uddannet personale. Det betyder at vi kan levere et komplet klimaanlæg til dig. Monteret og installeret af vores profesionelle montører.

Miljøvenligt klimaanlæg

Alle vores køleløsninger er bygget med hovedvægt på vedvarende energi. Vi benytter os af Daikin, når vi leverer klimaløsninger til vores kunder. Daikin er blandt andet kendt for at udvikle miljøvenlige klimaløsninger, og de er derfor blandt de førende leverandører indenfor dette område..

Få personlig rådgivning om kølepumper

Indtast dit navn og telefonnummer ovre til højre. Så vil en af vores kølepumpe eksperter kontakte dig hurtigst muligt, indenfor vores normale åbningstider.

Serviceaftaler på kølepumper og klimaanlæg

Køle- og klimaanlæg bør løbende få lavet eftersyn, for at mindske risikoen for fejl og dermed også forlænge levetiden. Lad vores personale hjælpe dig med at vedligeholde dit klimaanlæg. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder både engangs inspiceringer men også løbende serviceaftaler, hvor vi kommer fast, alt afhængig af hvad deres aftales.

Hvis det ønskes, giver vi selvfølgelig gerne et bud på hvad det vil koste at montere et nyt klimaanlæg. Samt beregninger for, hvordan eventuelle fremtidige besparelser vil komme til at se ud.