fbpx

Kontakt en autoriseret VVS installatør

Vi hjælper dig fra start til slut med dine installationer

Uanset om det er en lille eller stor opgave, så bistår vi dig med rådgivning igennem hele processen – fra start til slut. Vi samler på tilfredse kunder, derfor ser vi først som opgaven som afsluttet, når du er tilfreds.

Ring til os eller brug den nedenstående kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning eller renovering af et eksisterende pumpesystem.

Kontaktoplysninger

Send en besked

Besøg os

Det siger vores kunder

“Vi vil gerne sige tak til Peter fra StarVVS.
Efter meget bøvl med vores gamle luft til vand anlæg fik vi kyndig vejledning i jordvarme. Beslutningen blev taget og allerede 14 dage efter, var de igang med at installere vores jordvarme anlæg.
Vi har nu gået og fulgt vores forbrug her hen over tre måneder. I Oktober, November og December har vi i gennemsnit sparet 1000 kWh om måneden.
Vores nye jordvarme anlæg er blevet vores allerbedste nye ven. Og StarVVS vil vi til hver en tid kunne anbefale til andre.
Vi ved helt sikkert hvem vi skal ringe til en anden gang, når noget VVS arbejde skal laves herhjemme.”
Sara Geipel Frøsig

 

“Vi har fået installeret en Hybrid varmepumpe fra Daikin i hjemmet. Inden opstart blev vi informeret omkring netop denne løsning, samt hvilken betydning det ville have for os og vores hjem. Vi oplevede at blive mødt af professionelle medarbejder hele vejen rundt.

Inden processens start gennemgik energispecialisten fra Star VVS Energi A/S vores hus.

Placeringen af pumpen blev derefter skræddersyet til vores hjem, i henhold til optimering og udnyttelsen af varmt vand og dermed opnå den bedste effekt. Inden vi fik installeret den hybride varmepumpe fra Daikin oplevede vi i perioder manglende varmt vand, nu er der altid varmt vand. Vi har endvidere stabil varme i huset, og oplever et meget bedre indeklima. Vi kan allerede nu se en stor besparelse, så pumpen er hurtig tjent ind og samtidig sparer vi på CO2 udslippet.

Den hybride varmpumpe fra Daikin blev hurtigt leveret og monteret fra Star VVS Energi A/S.”

Søren Klinke