fbpx

Varmepumper

Installation af varmepumper til private og erhverv

Vi leverer og monterer varmepumper til både private og erhverv. Uanset om du skal bruge en enkel varmepumpe til din private bolig, eller om du har brug for en stor og kompleks løsning til eksempelvis din virksomhed, så står vi klar til at hjælpe fra start til slut i processen. Med vores mange års erfaring, sørger vi for både rådgivning og vejledning, samt professionel installation og montering af dine nye varmepumper.

Først finder vi ud af hvordan vi får afdækket dit behov på bedste vis, så vi er sikre på at levere den bedste løsning. Vi sørger altid for at levere og montere løsninger som er fremtidssikret og skalerbare, så du ikke pludselig støder ind i uforudsete problemer.

VE godkendt til varmepumper

Leverandører af varmepumper

Nedenunder kan du danne dig et overblik over hvilke mærker vi forhandler indenfor varmepumper. Vi står som altid klar til at rådgive og hjælpe dig, hvis du har brug for mere dybdegående viden om varmepumper. Hvad end du skal bruge eksempelvis en Luft/Luft varmepumpe eller en Luft/Vand varmepumpe, så finder vi en løsning som passer til netop dit behov.

Til professionelt brug og større anlæg tilbyder vi også AERMEC varmepumper, som benytter sig af Luft/Vand.

 

  Luft/Luft Luft/Vand Væske/Vand
Daikin.dk X X X
Metrotherm.dk   X X
Bosch.dk X X X
Viessmann.dk X X X
Vaillant.dk X X X

 

Få personlig rådgivning om varmepumper

Indtast dit navn og telefonnummer ovre til højre. Så vil en af vores varmepumpe eksperter kontakte dig hurtigst muligt, indenfor vores normale åbningstider.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmpumpe udnytter energien fra enten luften udenfor eller jorden omkring din bolig. Det er derfor energien fra naturen, som benyttes til at opvarme eksempelvis dine radiatorer eller din gulvvarme. Kort sagt, så tager en varmepumpe den kolde luft eller jord udefra, hvorefter den opvarmer det ved hjælp af et kølemiddel som skiftevis fordampes og kondenseres.

Det er derfor meget mere energivenligt at benytte sig af en varmepumpe, fremfor nogle af de gammeldags opvarmningsmetoder som f.eks. oliefyr eller elvarme.

Hvilke typer af varmepumper findes der?

Når vi taler varmepumper, så er der tre grunlæggende typer. Luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper og jordvarmepumper. 

Luft/luft varmepumper

Luft/luft varmepumper kan erhverves fra omkring 15-20.000 kroner og opefter, hvilket kan være et godt supplement til din nuværende varmeløsning. Luft/luft varmepumper er ofte et godt valg til eksempelvis sommerhuse eller ferieboliger.

Luft/vand varmepumper

Luft/vand varmepumper er det mest populære valg når det kommer til opvarmning af helårshuse. Her er det energien i luften udenfor, som bruges til at op varme huset. 

Jordvarmepumper

En jordvarmepumpe henter energien fra jorden udenfor dit hus. Det kræver at der er nedgravede eller nedpløjede jordvarmeslanger, hvorfra oplagret solenergi kan hentes fra jorden til at generere varme og varmt vand til dit hus. 

Få professionel rådgivning om varmepumper

En varmepumpe er ikke bare en varmepumpe, så derfor kan det godt være svært at vide, hvilken varmepumpe som vil være den bedste og mest besparende løsning til dit nuværende setup. Vi sidder derfor altid klar til at rådgive og vejlede efter bedste formåen.

Fremtidens intelligente varmepumper 

Som de eneste i Danmark, tilbyder vi fremtidens intelligente varmepumper. Med en hybridvarmepumpe fra Daikin, får du altid det billigste alternativ af gas og el. Sikkerheden er altid i top, når vi udfører vores arbejde. Derfor har vi alle sikkerhedsgodkendelser og certifikater på plads.

Der kan opnåes en besparelse op til 65% af tidligere samlet energiforbrug, ved at benytte sig af en hybridvarmepumpe.